Bestuur

Graag stellen we jullie voor aan de sterke krachten achter Fameus. Zij staan altijd paraat voor onze leden, organiseren alles voor het koor en zijn te vinden op al onze evenementen en activiteiten.


Alexander van Liempt

Voorzitter.

Het enthousiasme van zijn twee zingende dochters werkte aanstekelijk en nu maakt hij ook zelf deel uit van het koor. Met bezieling en veel humor wil hij meewerken aan de muzikale opvoeding van onze zangers. Dat hij zelf ook graag (en goed!) zingt is natuurlijk mooi meegenomen!

 

Linda De Coster

Penningmeester.

De cijfertjes vormen geen problemen voor haar en genieten van onze optredens doet ze nog steeds. Voor al je vragen rond inschrijvingsgeld, bijdrage muziekkamp, inschrijvingen, ... staat zij klaar!

Isaura Wolfs

Bestuurslid.

Ze startte al vroeg als lid van ons kinderkoor, zong daarna jaren in het jeugdkoor en blijft zich nu nog steeds engageren voor Fameus. Onze Facebookpagina houdt zij in leven.

Sarina Heeren

Bestuurslid.

Vroeger zangeres in het kinderkoor en maar ook in het jeugdkoor heeft ze jaren meegezongen. Zij beheert onze fameuze website.

 

Inge Cailloux

Bestuurslid.

Dankzij haar twee dochters maakt ze deel uit van het bestuur. Ze werkt graag mee aan de organisatie van onze activiteiten en helpt waar kan.

Ellen Demetsenaere.

Bestuurslid.

Ze is jong gestart in het koor en helpt nu nog een extra handje achter de schermen.

Jos Wolfs

Erevoorzitter.

Door zijn twee zingende dochters is hij terecht gekomen bij Fameus, waar hij zich jaren inzette om alles in goede banen te leiden.


Heb je een vraag? Stel deze vooral aan één van deze fantastische bestuursleden.

Wil je graag deel uitmaken van dit tof team? Geef hier een gil!