Bestuur

Graag stellen we jullie voor aan de sterke krachten achter Fameus. Zij staan altijd paraat voor onze leden, organiseren alles voor het koor en zijn te vinden op al onze evenementen en activiteiten.


Alexander van Liempt

Voorzitter.

Het enthousiasme van zijn twee zingende dochters werkte aanstekelijk en nu maakt hij ook zelf deel uit van het koor. Met bezieling en veel humor wil hij meewerken aan de muzikale opvoeding van onze zangers. Dat hij zelf ook graag (en goed!) zingt is natuurlijk mooi meegenomen!

 

Linda De Coster

Penningmeester.

De cijfertjes vormen geen problemen voor haar, pure magie in een excel-file, en genieten van onze optredens doet ze nog steeds. Voor al je vragen rond inschrijvingsgeld, bijdrage muziekkamp, inschrijvingen, ... staat zij met veel plezier voor je klaar!

 

Inge Cailloux

Bestuurslid.

Dankzij haar twee prachtige dochters maakt ze deel uit van het bestuur. Ze werkt graag mee aan de organisatie van onze activiteiten en helpt waar kan. Van een actieve input gesproken!  :-D 

Ellen Demetsenaere.

Bestuurslid.

Ze is jong gestart in het koor en helpt nu nog een extra handje achter de schermen.

Chloé

Bestuurslid

Sinds kort de jongste aanwinst van ons bestuur!
Met haar kennis der sociale media zet zij Fameus mee op de digitale kaart!!

 


 Sarina en Isaura hebben zeer recent het bestuur verlaten wegens nieuwe obstakels op hun pad en een steeds drukkere agenda qua studie en werk.
Wij danken hen alvast ten zeerste voor hun jarenlange inzet, zowel als leden van het koor als leden van het bestuur! Heel veel succes in de toekomst en hopelijk tot op een Fameuze activiteit!

Heb je een vraag? Stel deze vooral aan één van deze fantastische bestuursleden.

Wil je graag deel uitmaken van dit tof team? Geef hier een gil!